Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Praktijken

Home » Praktijken

eos fysiotherapie

Praktijken

Hieronder tref je een overzicht van de praktijken welke toebehoren aan Eos Fysiotherapie groep.

Praktijken

De praktijken binnen het portfolio van Eos Fysiotherapie groep zijn gevestigd in respectievelijk Zelhem, Hengelo (Gld) en Varsseveld.

Janssen van Dijke fysiotherapeuten Zelhem

Janssen van Dijke fysiotherapeuten staat bekend om zijn kwalitatieve zorg. Janssen van Dijke fysiotherapeuten is in 1980 in Halle gestart onder de naam Fysiotherapiepraktijk Janssen. In 1984 is de praktijk een fusie aangegaan met praktijk van Dijke in Hengelo onder de naam Janssen van Dijke. De praktijk is al jaren een begrip in Zelhem en omstreken.

Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Janssen-van-dijke-fysiotherapeuten-zelhem

Janssen van Dijke fysiotherapeuten Hengelo (Gld)

Janssen van Dijke fysiotherapeuten in Hengelo (Gld) is een fysiotherapiepraktijk welke al ruim 40 jaar bekendheid heeft. Janssen van Dijke fysiotherapeuten is in 1980 in Hengelo (Gld) gestart, onder de naam Fysiotherapiepraktijk Van Dijke, aan De Heurne. Sinds een jaar is de praktijk gevestigd aan de Kampstraat 2 te Hengelo (Gld) en maakt de praktijk, mede door meer behandelruimte, een sterke groei door.

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo

Janssen van Dijke Hengelo GLD

Therapeutisch centrum Varsseveld

Therapeutisch Centrum Varsseveld is al meer dan 36 jaar een begrip in de achterhoek en in Varsseveld. Eos Fysiotherapie nam begin 2022 de praktijk over van de oud-eigenaren. Sinds de overname zijn er talrijke zaken gemoderniseerd en verbetert, maar het lokale vertrouwde gezicht van de praktijk is behouden gebleven. Het komende jaar zal de praktijk een keurmerk praktijk worden, een kwaliteitsniveau dat hoort bij een Eos Fysiotherapie vestiging. Groei in patiënten en aanbod specialistische behandelingen wordt de komende jaren verwacht.

Oranjestraat 60, 7051 AK Varsseveld

Therapeutisch Centrum Varsseveld

Therapeutisch centrum Zeddam

Therapeutisch Centrum Zeddam is een fysiotherapiepraktijk, gelegen in Zeddam. De praktijk is gelegen aan het Montferlandse bos. Zeddam ligt tussen ‘s-Heerenberg en Doetinchem in, nabij de Duitse grens.

Padevoortseallee, 7038 AM Zeddam

Therapeutisch Centrum Varsseveld

Therapeutisch centrum Ulft

Eos Fysiotherapie Group heeft onlangs de bekende fysiopraktijk van Stok in Ulft overgenomen, waardoor ze hun bereik in de regio aanzienlijk uitbreiden. Deze overname verenigt twee krachten in de fysiotherapie, waarmee een breder scala aan behandelingen en expertise beschikbaar komt voor de inwoners van Ulft. Met de expertise van Eos en de lokale vertrouwdheid van Stok belooft deze samenvoeging de toegang tot topkwaliteit fysiotherapeutische zorg in de regio te verbeteren.

Stokhorsterweg 1, 7071 DD Ulft

Therapeutisch Centrum Ulft